Varför Botox?

Botox innehåller Botulinumtoxin och är till för att få dina muskler att slappna av och för att skapa volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte.Botoxinjicering används främst till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna i ansiktet, men är även användbart för behandling av exempelvis svett i armhålor.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, osynliggöraargrynkan eller vill få bort linjer i pannan.Botox Injections - How Botox Works - Cost, Results & Side Effects

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna.Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.

Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är en effektiv metod mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler.När du behandlar med botox i pannan lugnar dumusklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Botox pris

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox varierar priserna.

Bland utbudet har du möjlighet attgörabotox kråksparkar,botox ögonbryn eller botox kämuskler för att nämna förslag på områdena som går att behandla.

Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöver habotox injicering, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilkenbehandling med botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Botox injektion – Procedur?

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Efter dethar du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att förklarabehandlingen, kostnad och för att besvara frågor och funderingar.Även om det är din första behandling eller om du har gjort injiceringförut, så vill vi att du är trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gesin åsikt om din behandling.

Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri Rynkbehanling göteborg.

Botox före och efter

Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?”Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Author Image
creonice